rusthuis-wissekerke

Deuren WZC Wissekerke terug open.

Na 3 maanden afzondering  is vanaf woensdag 17  juni opnieuw beperkt bezoek toegelaten op de kamer in WZC Wissekerke.  Er kan  één vaste bezoeker drie keer per week langskomen.  Een bezoek kan echter enkel na afspraak met het WZC.  De versoepeling van de maatregelen verloopt in verschillende fases. 

Vanaf woensdag 17 tot zondag 21 juni mag er dus één vaste bezoeker drie keer per week langskomen op de kamer van de rusthuisbewoner. 

Van maandag 22 tot zondag 28 juni zijn twee bezoekers welkom om beurten (dus één bezoeker per keer) tijdens de voorziene tijdsblokken.  De bezoeker kan dan samen met de bewoner ook een wandeling maken in de tuin.  Vanaf dan kan een beperkt aantal familieleden langs komen maar enkel in open lucht en in de tuin van het woonzorgcentrum.

Vanaf maandag 29 juni mogen zelfs meerdere bezoekers en ook kinderen terug op bezoek komen tijdens de drie voorziene bezoekmomenten.  De nieuwe regeling voorziet dat een bezoek maximaal 1 uur kan duren en dat dit enkel op vooraf vastgelegde dagen kan (maandag – woensdag – donderdag) en enkel na inschrijving.

Bericht delen ...

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email