rusthuis-wissekerke

WZC Wissekerke coronavrij

Via de gemeentelijke vertegenwoordiger in de raad van bestuur van Zorgpunt Waasland, Els Eeckhaoudt (N-VA), vernemen we het goede nieuws dat WZC Wissekerke eindelijk ‘coronavrij’ is althans wat de bewoners betreft. Onder het personeel zijn wel nog twee nog personen in quarantaine maar die werken uiteraard niet.

Vanuit het WZC zelf kregen de bewoners en hun familieleden het bericht dat de bewoners op 2 februari 2021 voor de eerste keer gevaccineerd werden.  Het tweede vaccin wordt op 23 februari toegediend.

Tot dan blijft men extra voorzichtig, waakzaam en oplettend voor mogelijke infecties en blijft de bezoekregeling zoals voorheen.  Op de afdelingen Biekorf, Zonneweg en Bloemenweide is bezoek mogelijk op dinsdag, woensdag en vrijdag van 14 tot 16 uur. Op de afdeling Vlinderbos kan het bezoek vanaf dinsdag 8 februari terug hervat worden.  Daarbij gaat het nog altijd om 1 en dezelfde bezoeker en wordt aangeraden het bezoek te beperken tot maximaal 1 uur.  Registratie, aanmelden en het dragen van een mondmasker blijft behouden.  In bijzondere situaties kan, overleg met de hoofdverpleegkundige, een afwijking op bezoek toegelaten worden.

Bericht delen ...

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email