phpCGmE8u_55d6d49c4e928_60421afd791fc-1

Bijzondere schenking aan vzw Kinderkankerfonds.

De gemeenten Kruibeke en Temse en de Heemkundige Kring Wissekerke uit Bazel hebben de beslissing van Lieve Van Immerseel, internationaal bekende kunstenares met roots in Steendorp-Temse, om een groot gedeelte van haar privécollectie (het gaat om bijna 100 unieke werken)  te schenken aan de vzw Kinderkankerfonds,  met veel enthousiasme onthaald.  Bovendien hebben zij zich geëngageerd om van deze schenking een bijzondere gebeurtenis te maken voor het Scheldeland.

De werken worden in april in  de Galerie DACCA-Loft tentoongesteld en daar te koop aangeboden. Het is een unieke gelegenheid om zoveel werken van Lieve Van Immerseel samen te zien, het is de enige mogelijkheid om er zelf een te verwerven en meteen ook – in de geest van de schenking – de vzw Kinderkankerfonds te steunen. De opbrengst gaat integraal naar dit steunfonds voor kinderen met kanker en hun familie: https://www.kinderkankerfonds.be

Omwille van covid19 is het aantal aanwezigen strikt beperkt tot 45 personen  per tijdsblok.  Mondmasker tijdens het bezoek en handen ontsmetten bij het binnenkomen, zijn verplicht.

De tentoonstelling is van  3  tot  en met 25 april gratis toegankelijk  van 14 tot 18 uur op zaterdag, zondag, maandag en woensdag en op de  vrijdagen  van 18 tot 22 uur in de DACCA-loft, Kasteelstraat 74, Temse.

Bezoekers reserveren best hun bezoektijd  op het nummer 0476.576.155.  Bezoekers met reservatie gaan voor op toevallige bezoekers. Voor  groepen van 20 tot 40  personen zijn afspraken ook op andere dagen/uren mogelijk.

werk van Lieve Van Immerseel

Bericht delen ...

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email