phpAQ07zS_55d42dd75d063

Wase en Kruibeekse Lichtpuntjes

In het kader van ‘Wase Lichtpuntjes” wordt een oproep gelanceerd naar alle inwoners van het Waasland en dus ook aan die van Kruibeke. Je wordt gevraagd je woning te versieren en  eventueel ’s avonds een lichtje aan je woning te doen branden.  Dit om extra gezelligheid en warmte te brengen in deze ‘donkere dagen”. De actie start op 1 december. We willen van deze maand Samen met heel het Waasland een warme en hoopvolle maand maken en zo licht en warmte in je straat te brengen en verbondenheid met elkaar.

Door de gemeente worden op diverse plaatsen kerstbomen geplaatst o.a. aan het Rode Kruis in Bazel; in Bazel dorp komt een licht-kerstboom.  De hangbrug aan het kasteel wordt mooi verlicht en aan de hoek van de Kalverstraat en de G. De Cremerstraat wordt ook voor extra verlichting gezorgd.  Rond de kerken komen de vertrouwde lichtjes in de bomen.

Verder zal de technische dienst rood-witte lichtharten (ongeveer 2 meter) voorzien.   Eén voor het grasplein aan de kerk van Kruibeke en 1  in Rupelmonde.  Leuk om een “fotokader” te maken   Het kasteel Wissekerke wordt extra in de schijnwerpers geplaatst met feeërieke verlichting.

Bericht delen ...

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email