phpmELrCP_596efec24d46e_604216280c154

Je mening telt…

Het gemeentebestuur probeert er alles aan te doen om, ook in deze lastige coronatijden, naar zijn burgers te luisteren.

Nu ook weer.  De gemeente vraagt aan de buurtbewoners rondom het Hof in de Kerckhoek om hun mening te laten kennen via de “Buurtmonitor”.  Deze wordt sedert enkele maanden ingezet bij geplande werken of projecten.

Het gemeentebestuur wil van het speelterrein in het Hof in de Kerckhoek een vernieuwde, groene en speelse ontmoetingsplaats maken.  Om de uiteindelijke invulling beter af te stemmen op hetgeen de bewoners belangrijk vinden, vraagt de gemeente om een korte vragenlijst in te vullen waarin zij hun mening kwijt kunnen.  De antwoorden worden anoniem verwerkt.

De ‘buurtmonitor’ kan op 3 manieren ingevuld worden :

  • Via www.kruibeke.be/leefbaarKruibeke – daar kan je dan klikken op “Buurtmonitor Kerckhoek” en krijg je de vragenlijst voorgeschoteld.
  • Je kan de QR-code, die op de uitnodigingsbrief staat, inscannen en je komt onmiddellijk bij de ‘Buurtmonitor’.
  • Indien je geen internet of computer ter beschikking hebt, dan kan je langskomen in het gemeentehuis tijdens openingsuren.     (O.L.Vrouwplein 18-20.  Elke weekdag 09.00 – 12.00 u. maandag 14.00 – 17.00 u. dinsdag 15.30 – 19.00 u).    Een loketmedewerker helpt u dan om de buurtmonitor in te vullen.

De monitor is beschikbaar in de periode van 31 maart 2021 tot en met 18 april 2021.  Daarna wordt de vragenlijst afgesloten en worden de antwoorden verwerkt.

Bericht delen ...

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email