download-2

Individuele Kruibeekse Polderloop

Omwille van corona wordt de Kruibeekse Polderloop geen écht publieksevenement.

Volgens Koen Maris, CD&V gemeenteraadslid en samen met zijn team organisator van dit gebeuren, is het verstandiger om er dit jaar, zoals de vorige jaren geen groots event en publiekstrekker van te maken.

De organisatie is creatief met het gegeven omgegaan en biedt de eventuele deelnemers de mogelijkheid om tussen 23 en 30 augustus individueel de afstand af te leggen.

Door het evenement over een ganse week te spreiden kan iedereen zelf kiezen wanneer men een rondje gaat lopen of wandelen.  Daarna kan via een individuele link de afgewerkte afstand doorgestuurd worden met een GPX-file of Strava.

Er zijn 2 afstanden die, al wandelend of joggend,  kunnen afgelegd worden : 6 km en 12 km.

De route vertrekt in het Kortbroek en eindigt op de ringdijk richting Scheldelei.  Een paar dagen voor 23 augustus worden de pijlen en de aanduiding aangebracht;

De deelnemers wordt gevraagd zich te houden aan de verkeersregels, respect te hebben voor de natuur en rekening te houden met de geldende Covid-19-maatregelen.

Bij de lopers krijgen de winnaars per categorie een gratis deelname aan de jubileumeditie van 2021; bij de wandelaars worden er 3 gratis deelnames voor de wandeleditie van 2021 verloot.  Verder wordt er een extra gratis deelname verloot voor de origineelste actiefoto tijdens de loop en/of wandeling.

Met de opbrengst van het event wordt een goed doel gesteund.  Dit jaar kan het een boost betekenen voor de Kruibeekse projecten die kaderen in “beter onderwijs voor meer kinderen” in Burkina Faso.

Online inschrijven kan via www.kruibeeksepolderloop.be   tot en met woensdag 26 augustus.  De uitslagen komen online in de week van 31 augustus 2020. 

Bericht delen ...

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email