Franeker / The Netherlands - May 20 2020: Empty terrace of a closed restaurant in The Netherlands with plenty of space between tables and chairs during coronavirus restrictions waiting to reopen.

Vandaag 8 mei 21 mag de horeca gedeeltelijk heropstarten.

De heropstart kan voorlopig enkel buiten op de terrassen en mits het volgen van een aantal richtlijnen die er moeten voor zorgen dat we het coronavirus de baas blijven en de verspreiding beperken.

Geen eenvoudig klus, maar toch kijken we er met zijn allen hoopvol naar uit en dromen we ervan dat regen geen spelbreker zal worden.

Wil je weten waaraan je je moet houden?

  • Minstens een afstand van 1,5 m tussen de verschillende tafels; max. 4 personen per tafel (behalve indien het 1 huishouden betreft);  enkel zitplaatsen; iedereen moet aan zijn eigen tafel blijven zitten; mondmasker verplicht voor personeel en klanten (behalve als deze aan tafel zitten); geen bediening aan de bar;  er mag enkel buiten geconsumeerd worden; de binnenruimte mag enkel door de klant betreden worden indien hij gebruik wenst te maken van het sanitair of om het terras te betreden of om de rekening te betalen; openingsuren worden beperkt van 08u.00 tot 22u.00;     80 db is het maximaal toegestane geluidsniveau;
  • Simpel is het niet maar misschien wel een eerste stap naar meer vrijheid.

Bericht delen ...

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email