Interior of apartment  during construction, remodeling, renovation, extension, restoration and reconstruction - ladder and construction materials in the room.

‘Werk aan uw kot!’

Na Maggie’s ‘Blijf in uw kot’ is het nu ‘ Werk aan uw kot!’ Zo kan iedereen in onze gemeente die zijn huis wil renoveren nu gratis beroep doen op een coach, die deskundig advies geeft bij jouw renovatieplannen.

Kruibeke is, in samenwerking met de Provincie Oost-Vlaanderen, gestart met een buitengewoon leuk project ‘Kruibeke renoveert’.  Schepen van Wonen, Filip Vercauteren, zegt dat het de bedoeling van de gemeente is om mensen aan te zetten hun woning te renoveren en aan de huidige woonnormen aan te passen.  Op die manier wil men nog méér inzetten op de verbetering van de woningkwaliteit van het bestaande woonaanbod.

De ‘renovatiecoach’ zal via persoonlijk advies mensen op de hoogte brengen van de mogelijkheden die er zijn om hun woning aan te passen.  Daarbij zoekt hij samen met de bewoner naar de meest duurzame en betaalbare oplossing.  Er wordt ook in gemeenschappelijk overleg gezocht naar mogelijke premies.  Wie dat wil, wordt zelfs geholpen bij het opvragen van offertes en opvolging van de werken.

Mensen met verbouwplannen kunnen zich dus aanmelden.

Omwille van corona is er op dit openblik geen fysieke informatievergadering voorzien.  Er wordt wel een digitale infosessie voorzien. Praktische info hieromtrent volgt later.

Je kan in ieder geval al inschrijven op www.kruibeke.be/kruibekerenoveert.

Bericht delen ...

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email