download

Opening ’t Stadhuys Rupelmonde

Onder voorbehoud van oplevering op 8 juli 2021, wordt een feestelijke opening van  ’t Stadhuys in Rupelmonde voorzien tijdens de Schellekesfeesten op 31 juli 2021.

Tegelijkertijd opent een tentoonstelling met werken van kunstschilder Jozef Van Ruyssevelt.  Hij is geboren te Bazel op 25 mei 1941 en overleden te Kalmthout op 20 maart 1985. 

Het werk van Van Ruyssevelt werd met verschillende prijzen en onderscheidingen bekroond en veelvuldig tentoongesteld in België en in het buitenland.  Zijn weduwe, May Suykerbuyck schonk een 100-tal werken aan de gemeente Kruibeke.  In de expo in t Stadhuys wordt een selectie uit deze schenking tentoongesteld.

Het toeristisch infokantoor van Kruibeke vindt ook onderdak in ’t Stadhuys en opent daar ook op 31 juli  (open op zondag van 13-17u. en dit tot het eerste weekend van oktober).

Het bibliotheekfiliaal (om bibmateriaal te ontlenen of terug te brengen) in Rupelmonde opent vanaf 3 augustus in ’t Stadhuys.  Er is een leeshoek voorzien waar je in alle rust kan genieten van een boek; bij mooi weer kan je zelfs terecht in de kleine gezellige achtertuin.  Het filiaal is open op dinsdag 15.30 – 19.00 u en op woensdag van 14-17 u

Bericht delen ...

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email