phpfWVVEA_5f1977ed8f2a6_5f19785f8a997

Persbericht Politiezone Kruibeke-Temse: Resultaten Gecoördineerde actie

De lokale politie Kruibeke Temse heeft zaterdagnacht 28/11 een extra actie gehouden. De actie startte om 19.OO uur tot zondagmorgen 3 uur. Er werden extra controles gehouden op de naleving van de covid maatregelen, op verkeersovertredingen en overlast.

Er werden 2 personen betrapt in het bezit van drugs. Eén ervan diende onmiddellijk een minnelijke schikking te betalen van 100 euro, een andere jongeman diende 350 euro te betalen. De drugs werden inbeslaggenomen. Tevens waren allen eveneens in overtreding met een covid maatregel.

Er werden 54 PV’s opgemaakt voor het negeren van de covid maatregelen. 15 personen werden betrapt op het niet dragen van een mondmaskers en 5 personen voor het negeren van de veiligheidsafstand.

Er werden vaststellingen gedaan in een take a way zaak die de coronaregels niet volgden.

Na middernacht werden 34 personen beboet omdat men geen geldige redenen had om buiten te zijn.

Er werd een voertuig onderschept waarin vier personen zaten. De bestuurder een 20 jarige man uit Sint-Niklaas werd betrapt met een hoeveelheid drugs in zijn bezit. Hij diende 350 euro te betalen. In zijn voertuig werden ook een aantal bussen lachgas en ballonnen aangetroffen. Hiervoor kreeg de man ook een proces verbaal en alles werd inbeslaggenomen. Bij nazicht bleek dat de man  geseind stond voor gevangenneming. Hij werd onmiddellijk gearresteerd en de dag nadien overgebracht naar de gevangenis van Dendermonde.

Er werd nog een jongeman uit Temse aangetroffen die geseind stond voor enkele verhoren.

Er werd in de Kasteelstraat een bromfietser onderschept die werd geflitst wegens een te hoge snelheid. De jongeman uit Temse was op ronde om eten te leveren. Op de rollentestbank haalde de bromfiets klasse A 74 Km. De bromfiets werd onmiddellijk ingehouden. De jongeman kan hem aan een fikse boete verwachten, geen rijbewijs, geen inschrijving, geen verzekering, te hoge snelheid,.

Er werden 22 PV’s opgesteld voor verschillende verkeersovertredingen, o.a. parkeren, negeren C1, …

Er werden ook snelheidscontrole’s gehouden in de Kasteelstraat, Schoolstraat en op  Cauwerburg in Temse. Hier werden 44 voertuigen geflitst. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 87 km, daar waar 50 km toegelaten is.

Bericht delen ...

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email