museum-Bazel

Verhuisdozen hier, verfkwasten daar, spullen pakken en verhuizen maar!

Heel wat verhuisplannen binnen de gemeente Kruibeke; het belooft een jeugdige drukte van belang te worden dit najaar en begin 2022.

  • De muzieklessen (zang, piano, dwarsfluit, saxofoon, gitaar en viool) in Bazel verhuizen van het oud-politiecommissariaat in de Dorpstraat naar het vroegere KBC-kantoor in de Kruibekestraat 2. De technische dienst van de gemeente zorgt voor de nodige aanpassingen : nieuwe verwarming, ventilatie en akoestische isolatie op muren en plafonds.

Begin volgend academiejaar zou alles klaar moeten zijn!

  • In het oud-politiecommissariaat in de Dorpstraat wordt op de 1ste verdieping plaats gemaakt voor de ateliers van de tekenacademie.  Omwille van de verbouwingswerken in het kader van het project ‘Van Steen tot Steen’ moet de Tekenacademie tijdelijk het kasteel verlaten.
  • Op het gelijkvloers van hetzelfde gebouw wordt voorzien dat de buitenschoolse kinderopvang kan uitbreiden; het aantal inschrijvingen stijgt maand na maand.  Zodra de lokalen van de academie in orde zijn wordt hier de uitbreiding aangepakt.  Begin 2022 kunnen de lokalen in gebruik genomen worden voor de voor- en naschoolse opvang.

Bericht delen ...

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email