size_1024_768_10923

Heraanleg E17 tussen Zwijndrecht en Kruibeke: versmalde rijstroken E17 + oprit Zwijndrecht en afrit Kruibeke dicht

20 april ’20 (ma)Vanaf 20 april gaat de E17 tussen Zwijndrecht en Kruibeke op de schop. Het verkeer zal daardoor tijdelijk over versmalde rijstroken rijden. Hierdoor is de oprit in Zwijndrecht voor verkeer richting Gent afgesloten. In Kruibeke is de afrit voor verkeer komende vanuit Antwerpen dicht. 

Een plaatselijke omleiding is voorzien en loopt via Burcht.

Alle informatie vind je op de projectwebsite over de Oosterweelverbinding.

Locatie van de werf

De werf bevindt zich op de E17 tussen de aansluitingscomplexen van Zwijndrecht en Kruibeke. De noordelijke rijbanen – dit is de rijrichting Gent – worden vernieuwd.

Uit te voeren werkzaamheden

De rijbanen worden volledig heraangelegd, met name nieuwe fundering en nieuw wegdek. Het wegdek wordt uitgevoerd in asfalt.

Periode van de werkzaamheden

De werkzaamheden duren 6 weken, vanaf maandag 20 april 2020 tot en met zondag 31 mei2020.

Bereikbaarheid van de E17 tijdens de werkzaamheden

Tijdens de werkzaamheden gaat het noordelijke deel van de snelweg dicht voor alle verkeer. Beide rijrichtingen rijden op de zuidelijke rijbanen van de E17 op 2×2 versmalde rijstroken.

Bereikbaarheid oprit Zwijndrecht en afrit Kruibeke

Tijdens de werkzaamheden gaat het noordelijke deel van de snelweg dicht voor alle verkeer. Hierdoor is de oprit in Zwijndrecht voor verkeer richting Gent afgesloten. In Kruibeke is de afrit voor verkeer komende vanuit Antwerpen dicht. Een plaatselijke omleiding is voorzien en loopt via Burcht.

Bericht delen ...

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email